1

Äggwrap

  • Omelett:
  • 2 svenska ägg
  • 1 msk skurna örter, t ex dill och körvel
  • Salt och peppar
  • Smör eller olja att steka i
  • Fyllning:
  • 50 g getost
  • 2 msk tjock yoghurt
  • 1 msk rostade pinjenötter
  • 1/2 msk torkade tranbär
  • 1/2 avokado
  • Sallad
Vispa ihop äggen lätt och krydda med örter, salt och peppar. Hetta upp lite smör i en stekpanna och stek en tunn omelett. Vänd den när den börjar stelna och stek ytterligare en minut. Lägg på tallrik att kallna. Mosa getosten med yoghurt. Blanda ner nötter och tranbär och smaka av med lite salt och peppar. Fyll omeletten med oströra, avokado och sallad.

Recept: Katja Palmdahl, matkreatör och krögare
Foto: Katja Ragnstam